miércoles, 15 de julio de 2009

PRESENTACIÓ

ADHU (Associació pel Desenvolupament de la Horticultura Urbana), és una entitat sense afany de lucre, creada el 2oo7 a Sabadell(Barcelona), amb l´objectiu de fomentar tot el que està relacionat amb la horticultura urbana, ja sia la gent "urbanita" que planta al balcó de casa seva en gerros o petits recipients,així com també aquells petits horts que envolten les nostres ciutats , d´una grandària no superior als 200 metres.



Conscients de la necessitat de mantenir una relació responsable amb el medi ambient, defensem
la realizació d´una agricultura respectuosa amb el medi, aplicant criteris ecològics (agricultura de tipus ecològic, sense pesticides ni d´altres químics, amb un ús acurat de l´aigua (reg gota-gota, mantell orgànic per evitar pèrdues d´aigua i humitat....)



A mida que anem desenvolupant aquest blog, anirem introduint d´altres idees que ens han portat a crear aquesta associació; creació d´una xarxa de recuperació de llavors locals, creació de trobades per intercambiar maneres de treballar tant en maceta com en petites superfícies, xerrades d´un dia de com muntar el reg a l´hort, o com fer-te el teu propi hort urbà.......



Ens agradaria que aquest blog, així com la nostra associació fós un punt de trobada de tota la gent a la que li agrada aquest tipus de conreu, però, bàsicament, el que ens agradaria és que el coneixement del nostre blog i de la nostra associació fóren"l´excusa" per a tots aquells que el treball de la terra, de cullir el que tu has plantat i cuidat, els crida l´atenció i no s´atreveixen i no saben com fer-ho. Ens agradaria que aquesta gent, trobés per mitjà d´aquesta publicació i de moltes altres, d´altres companys, la manera d´introduir-se en aquest món que tantes satisfaccions ens dóna. Des d´aqui us encoratgem a que ho probeu i pregunteu i consulteu, toso ho hem fet així...de ben segur, el dia que probeu la primera hortalissa que vosaltres hagueu plantat us recompensarà d´aquests primers dubtes. Endavant!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario